Pon Rental Norway AS er igjen valgt som hovedleverandør av utleiemaskiner og utstyr til Risa konsernet.

Pon Rental Norway og Risa konsernet inngikk denne uken en rammeavtale gjeldende frem til 2015, med opsjon på ytterligere to år, på utleie av maskiner og utstyr. Jone Ølberg, Rental Manager i Norge, er meget fornøyd med det nye samarbeidet med Risa.

- At vi igjen blir valgt som leverandør viser at vi har de kvaliteter og krav som store og profesjonelle kunder krever, og at vi samtidig leverer det vi lover, uttaler Ølberg. Han er overbevist om at utleieflåten til Pon Rental Norway vil dekke opp behovet Risa vil ha på anleggsmaskiner, lifter og annet anleggsutstyr.

Avtalen har en verdi på ca. 24 millioner og innbefatter hovedsakelig Cat-maskiner, lifter og aggregat de neste fire årene. Risa som med sine fem datterselskap utgjør ett av landets ledende entreprenørselskap, opererer innen mange ulike områder og stiller derfor store krav til kvaliteten på maskin- og utstyrssortimentet de leier.

- Vi utvider stadig vår flåte, noe som vil gi Risa maskiner av nyere dato med det siste av teknologi og i topp stand, samt et godt utvalg maskiner og utstyr å velge i, uttaler Jone Ølberg i en pressemelding.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!