Av ca. 30 asfaltlag som har lagt asfalt på riks- og fylkesveger i Region øst i år, er det tre lag som får utmerkelsen som beste asfaltlag 2012. De tre er:

  • Veidekke Industri AS, ved utleggerbas Stein Are Kornbakk og kontraktsleder Morten Bothner. Dette asfaltlaget har jobba på riksveger i Akershus: E6 i Skedsmo og riksveg 35 i Ullensaker.
  • Peab Asfalt Norge AS, ved utleggerbas Jerry Alfredsson og kontraktsleder Pierre Larsson. Dette asfaltlaget har jobba på riks- og fylkesveger i Oppland, blant anna riksveg 4 i Gjøvik, fylkesveg 33 i Gjøvik og fylkesveg 110 i Vestre Toten.
  • Veidekke Industri AS, ved utleggerbasene Arne Kallevik og Øyvind Moen, og kontraktsleder Jan Nygård. Dette asfaltlaget har jobba på riks- og fylkesveger i Østfold, blant anna E6 i Råde, riksveg 21 i Halden og fylkesveg 124 i Eidsberg.

Statens vegvesen Region øst dekker Østfold, Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland. Vinnerlagene har utmerka seg med gjennomført god kvalitet i arbeidet, ryddighet i samarbeid, rapportering og daglig kontakt med oppdragsgiver, og god oppfølging av sikkerhet, helse og arbeidsmiljø.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!