Anleggskontoret er etablert på rekordtid, og forrige uke var lokalene innflytningsklare med data- og telefonlinjer. Det forteller Statens vegvesen selv på sine nettsider.

De har leid plass i Gran rådhus, i lokaler som tidligere huset politiets data- og materielltjeneste.

Om ikke lenge skal Vegvesenet også overta lokalene til psykisk dagsenter, som flytter ut. Dermed blir det plass til alle de 14-15 vegvesenansatte som skal jobbe på prosjektkontoret.

- Det er veldig praktisk å være her på rådhuset, med utsikt til vegen vi skal bygge og med kort veg til kommuneadministrasjonen, sier prosjekteringsleder Jon Kvisberg.

Statens vegvesen skal etter planen starte utbyggingen på Lygna sør til våren, og forbi Gran og opp til Jaren kommende høst. Utbyggingen har en forventet kostnad på 1,8 milliarder kroner. I tillegg kommer den planlagte utbyggingen i nabokommunen Lunner.

Har du spørsmål eller synspunkter til riksveg 4-utbyggingen på Hadeland, er du velkommen til å komme innom prosjektkontoret vårt, står det i pressemeldingen. Samtidig vil de gjerne ha besøk på sine facebook-sider.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!