Frode Jørgensen kommer fra stillingen som avdelingsleder for Valberg pukkverk i NCC Roads, der han har vært leder siden 2002. Han starter opp i stillingen som direktør for selskapets virksomhet i Norge innen pukk og grus den 1. desember 2012.

- Frode Jørgensen kjenner vår virksomhet meget godt og har over flere år bidratt til en god utvikling innen pukk og grus i NCC Roads. Jeg er derfor godt fornøyd med at han nå kommer inn som leder for Pukk og grus og samtidig bidrar i utviklingen av hele selskapet, sier administrerende direktør Michael Malm.

Jørgensen vil få kontorsted på hovedkontoret i Oslo, men vil også jobbe en del fra Kragerø.

Mørland ny avdelingsleder

Ny avdelingsleder for Valberg pukkverk blir Geir Mørland, som i dag er formann på Valberg.

- NCC er også godt fornøyd med at Geir Mørland har takket ja til å ta over som avdelingsleder for Valberg pukkverk. Han kjenner virksomheten godt og vil videreutvikle virksomheten i årene som kommer, sier Michael Malm.

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2011 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 6,1 milliarder kroner og rundt 2 000 ansatte.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!