Stein Jakobsen har en solid ledererfaring fra næringslivet og kommer til NCC fra en stilling som leder for personmarked region vest i Nordea. Han har tidligere hatt sentrale lederstillinger i blant annet Tide AS, Bergen og omegn boligbyggelag og Skandiabanken. Han har også jobbet i Forsvaret og er blant annet utdannet ved Sjøkrigsskolen.

Som leder for Asfalt Nordvest vil han delta i ledergruppen i NCC Roads AS.

Stein Jakobsen er bosatt i Mathopen i Bergen. Han er gift og har 3 barn. Han starter opp i stillingen i NCC Roads 2. januar 2013. - Jeg er meget godt fornøyd med å få Stein Jakobsen med på laget. Han har en meget god ledererfaring og en solid kommersiell bakgrunn, sier administrerende direktør i NCC Roads, Michael Malm.

Røsland skal lede asfaltproduksjonen

Ove Røsland fortsetter i selskapet og går inn i funksjonen som leder for selskapets asfaltproduksjon i region Nordvest. Røsland deltar dermed i ledergruppen i NCC Roads Asfalt nordvest.

- Ove Røsland har vært en solid leder i NCC Roads i en årrekke. Jeg vil derfor takke Ove for det arbeidet han har gjort som leder for NCC Roads Asfalt nordvest. Nå fortsetter han som ansvarlig for regionens asfaltproduksjon og vil derfor bli en sentral person i NCC Roads også i årene fremover, sier Michael Malm.

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2011 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 6,1 milliarder kroner og rundt 2 000 ansatte.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!