Eirik Wraal og Øyvind Omnes gjennomførte en flott presentasjon av Murmansk-prosjektet under "The World Demolition Conference" i Amsterdam.

Prosjektleder Øyvind Omnes og direktør for AF Decom, Eirik Wraal, presentere prosjektet for de nesten 300 deltakere som var tilstede på "The World Demolition Conferense" i Amsterdam torsdag 1. november.

AF var nominert blant fem internasjonale entreprenører for "The Recycling & Environmental Avard". Den prisen gikk til ERM, men AF stakk istedet av med selveste hedersprisen under utdelingsseremonien.

- Vi er meget fornøyd med at det utfordrende Murmansk-prosjektet har blitt lagt merke til og verdsatt også utenfor Norges landegrenser. For en seriøs aktør innen riving og gjenvinning er dette den høyeste anerkjennelsen vi kan oppnå.

Det er en fornøyd organisasjon som i dag har grunn til å være meget stolt for mottatt pris og ikke minst for vellykket gjennomført gjenvinningsoppdrag i Finnmark, sier Eirik Wraal.

AF har fått oppgitt at juryen la vekt på følgende kriterier i utdelingen av hedersprisen: Profesjonalitet og kompetanse, AFs miljøstyringssystem, AFs tilnærming til resirkulering og kundetilfredshet i prosjektet.

"The World Demolition Summit" arrangeres av fagbladforlaget KHL Group, som blant annet utgir bladet d&ri (demolition & recycling international), og EDA (European Demolition Association). Flere maskin- og utstyrsprodusenter bidrar til gjennomføringen av konferansen og i år var Volvo CE gullsponsor.

Flere norske rivningsentreprenører var deltakere på konferansen, de fleste for første gang.

Direktør for AF Decom, Eirik Wraal (t.h.) sammen med EDAs president Giuseppe Panseri.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!