Smartlub fra Norsecraft klart for levering.

Norsecraft AS har nå lansert et nytt smøreanlegg som hadde førpremiere på Vei og Anlegg 2012.

Anlegget er testet gjennom hele sommeren 2012 og er nå montert på maskiner hos flere av de største entreprenørene i Norge.

Anlegget er utviklet av Norsecraft AS og skal i følge selskapet bane vei for neste generasjon av sentralsmøreanlegg for det profesjonelle markedet.

I følge Norsecraft er tilbakemeldingene fra markedet meget positive, og mye tyder på at dette vil være et foretrukket anlegg i tiden fremover, heter det i en pressemelding. Økt brukervennlighet og ny teknisk standard er blant fortrinnene til det nye anlegget som har fått betegnelsen Smartlub.

I forhold til brukervennlighet kan nå maskinfører via et fargedisplay i førerhytta kunne se tydelige statuser samt, skru på/av eventuelle tilleggsfunksjoner og ved behov kan føreren starte ekstra smøresyklus med et enkelt tastetrykk. Smartlub er også forberedt for bruk på tiltrotator.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!