Allerede før portene åpnet fredag morgen klokken ni var det mange besøkende på vei til Dyrskuplassen. Ut over dagen økte strømmen av mennesker og det var lange køer ved billettlukene, med andre ord - sånn det skal være når Dyrsku'n arrangeres.

Da portene stengte fredag kveld viste opptellingen at det hadde vært 19.500 betalende på messeområdet. Det er kun 900 færre enn fredagsrekorden fra 2006.

I god gammel Dyrskun-tradisjon var det kjøp og salg fra tidlig morgen til kveld, og det var nok mange som gjorde gode handler i løpet av dagen.

Den offisielle åpningen var det Einar Enger som sto for. Han pratet blant annet om bonden som bedriftsleder og hvilke valg hun eller han best tar for sin virksomhet - samvirke eller i egen regi.

Leverandørene til anleggsbransjen gjør seg som vanlig bemerket. I år som tidligere år, er de fleste representert med egne stands på messeområdet.

Selv om de fleste nyhetene ble vist på Vei og Anlegg, presenterte Hesselberg Maskin en Europapremiere på standen. Modellen Komatsu PC 210-10, en beltegraver i 20-tonnsklassen, ble for første gang vist frem for det europeiske publikummet.

Lørdag skinner sola over Dyrskuplassen og folk strømmer til området.

I år som tidligere år, er leverandørene til anleggsbransjen sterkt representert på Dyrskuplassen

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!