Torsdag 13. september åpnet den svenske yrkeshandelskjeden Swedol ny butikk i Trondheim. Butikksjef Stian Brenden har stor tro på at Swedol vil bli godt mottatt i Trondheim.

"Både profesjonelle og private kunder i Trondheim er vant til en god «deal» på grunn av mange aktører i markedet. Swedol tilbyr verktøy, elektronikk, yrkesklær, verneutstyr, kjøretøytilbehør og forbruksvarer av god kvalitet som vi kan stå inne for," sier han.

- Trondheim er et interessant sted for Swedol å etablere seg, sier Erik Leander Paule, som er landssjef i Swedol Norge. Midtnorges hovedstad har et næringsliv med mange høyt spesialiserte selskaper, og også en stor bredde innen våre generelle satsingsområder. Dette skaper etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter, sier Paule.

Butikksjef Stian Brenden ser fram til å åpne dørene i den nye butikken på 2.500 kvm i Kvenildmyra 6 på Heimdal, sør for Trondheim sentrum.

-Trondheim er en av Norges største byer i en region som er preget av god vekst og et dynamisk næringsliv som spenner over hele spekteret. Trondheim og Swedol er perfekt tilpasset hverandre, mener han. Som ønsker alle kunder velkommen til butikken og god service.

Etableringen i Trondheim er del av strategien med å utvide geografisk med nye butikker i kombinasjon med å øke lønnsomheten i de eksisterende butikkene. Med etableringen i Trondheim har Swedol totalt 45 butikker. Seks av disse ligger i Norge.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!