Deltagerne i Volvo Ocean Race fikk et sjelden pusterom i sitt løp rundt om i verden på deres nest siste stoppested i Lorient, Frankrike. Her deltok de nemlig på en demonstrasjon av Volvos anleggsmaskiner. De fikk også anledning til å forsøke seg bak spakene.

Avbrekk

Til tross for å ha tilbakelagt en distanse på 38.500 nautiske mil i løpet av knallharde ni måneder, er det fortsatt fire lag i som har muligheten til å vinne. Så det var ingen overraskelse at mannskapet ønsket dette avbrekket velkommen foran den siste etappen.

Skippere, sjøfolk og mannskapene på land fra verdens ledende racing team, ble invitert sammen med andre besøkende til å teste anleggsmaskiner. Elin Svanström, som står for sponsing og eventkoordinator på Volvo CE var også godt fornøyd.

-Volvo Ocean Race er en utmerket gjenspeiling av våre kjerneverdier kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn og en masse sammenligninger kan trekkes mellom de vilkår lagene og båtene har å tåle og hva våre maskiner tåler hver dag, forklarer hun.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!