Trio anno 2012 produseres fortsatt med boggien foran og med låsing av forstillingen.

Nor Slep i Sandefjord har i mer enn 20 år forhandlet og solgt dumperslepet trio-lift fra Sverige. Nå har Nor Slep kjøpt alle rettigheter og patenter til denne hengeren, både 2 og 3 akslet.

I tillegg til salget i Norge, overtar også Nor Slep salget i Sverige. Salget på det svenske markedet vil skje via Nor Slep sin generalagent Hallqvists Förseljnings AB i Göteborg. Det forteller Nor Slep i en pressemelding.

Logoen har i anledningen blitt re-designet og fått et utseende som symboliserer både tradisjonelle og innovative verdier. Hengeren kalles nå også kun for Trio og ikke Trio-Lift som tidligere.

Trio har blitt produsert siden 70-tallet, og har ifølge produsenten i alle år stått for høy kvalitet, høy annenhåndsverdi og ikke minst overlegen fleksibilitet.

Trio anno 2012 produseres fortsatt med boggien foran og med låsing av forstillingen. Dette gir overlegne fordeler når det gjelder både stabilitet og ikke minst håndtering.

Videre vil det bli standard med luftfjæring og det kan leveres hydraulisk høytløftende bakluke (med automatlem). Komplett LED belysning samt stabiliserende Penta frontsylinder hører også med i 2012 versjonen.

Trio vil nå bli utrustet med Nor Slep sin populære Gullkant dumperkasse, som fås i forskjellige tykkelser og utførelser.

Vedlagte bilder viser henger tilpasset det Svenske markedet.

I tillegg til salget i Norge, overtar også Nor Slep salget i Sverige.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!