Markedsjef Thomas Veitsle i Cat Finance ser frem imot å jobbe med Pon.

Gjennom konkurransedyktige finansieringsløsninger, landsdekkende nettverk og rask saksbehandling, vil dette bety en betydelig merverdi for Catkunder, hevder de.

Organisasjon og struktur var på plass allerede den 1. januar, og Catkunder drar nå nytte av den brede kompetansen Nordea har i anleggsmarkedet.

Cat-forhandler

Pon Equipment er forhandlere av Caterpillar anleggsmaskiner i Norge, Sverige, Danmark og Holland. I Norge er Pon Equipment en ledende leverandør av maskiner og service.

De har i Norge 344 ansatte og en omsetning på 1.4 mrd, og er representert over hele Norge. Pon Equipment leverer i Norge anleggsmaskiner fra 800 kilo og opp til 400 tonn, og har kundeløsninger for alle behov, liten eller stor.

Levert finans-tjenester i 30 år

I 30 år har Cat Financial, et heleid datterselskap av Caterpillar Inc., levert finansielle tjenester til Catkunder. Selskapet tilbyr et bredt spekter av finansieringsalternativer til Cat kunder og forhandlere av Cat maskiner og motorer, Solar ® gassturbiner og annet utstyr og marine fartøy.

Cat Financial har kontorer og datterselskaper lokalisert i Amerika, Asia, Australia og Europa, med hovedkontor i Nashville, Tennessee.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!