- Kristiansand er et interessant sted for Swedol å etablere seg, sier Erik Leander Paule, som er landssjef i Swedol Norge. De har et næringsliv med mange høyt spesialiserte selskaper, og også en stor bredde innen våre generelle satsingsområder. Dette skaper etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter, sier Paule.

Butikksjef Pål Johannessen åpnet dørene i den nye butikken i Barstølveien 25 i Sørlandsparken øst for Kristiansand.

- Kristiansand er en av Norges største byer og hovedstaden på Sørlandet er en dynamisk region med et bredt spekter av næringslivsbedrifter. Kristiansand og Swedol er perfekt tilpasset hverandre, mener han, og ønsker alle kunder velkommen til butikken og god service.

Etableringen i Kristiansand er del av strategien med å utvide geografisk med nye butikker i kombinasjon med å øke lønnsomheten i de eksisterende butikkene. Med etableringen i Kristiansand har Swedol totalt 43 butikker. Fem av disse ligger i Norge, som vil få ytterligere en butikk i løpet av året.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!