- Vi er ikke i mål enda og dette blir den siste henstillingen fra oss før fristen går ut i morgen, 12. juni. Det er mange små og store aktører som så langt har bidratt. Det skal bli spennende å se hvem som ender opp med gravemaskinen, da det er både mange private og mange bedrifter som har kjøpt lodd, sier Espen Paulseth, markedssjef hos Pon Equipment.

Les også: Anleggsbransjen støtter opp

Inntektene fra loddsalget vil Norsk Luftambulanse bruke til å videreutvikle og forske på akutt redning. Noe som kan redde deg, kollega, ansatt, venner og familie eller andre i fremtiden.

Send e-post til espen.paulseth@pon-cat.com eller SMS til 90767238 hvis du/dere vil bidra til dette viktige arbeidet, så sender Norsk Luftambulanse lodd og faktura pr post.

For mindre selskaper (under 8 ansatte) og private benytt SMS-løsning :

Lodd kan enkelt kjøpes via SMS. Hvert lodd koster 100 kroner.

Ett lodd: send 1LODD til 2380

To lodd: Send 2LODD til 2380

Tre lodd: Send 3LODD til 2380

Husk uten mellomrom mellom antall og lodd.

Ønsker du å kjøpe mer enn tre lodd, må du sende flere SMS'er. Din mobilregning belastes med 100 kroner pr lodd. Kvittering kommer på SMS. Selve loddet får du i posten.

Les også: Pon donerer graver som loddes ut.

Fra venstre: Arild Thorseth, Torfinn Hallerud, Erik Ravne og John Eeg.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!