Skrot fra havet som ble skylt inn over land under uværet.

En enslig gravemaskin står på moloen som ble bygget for noen år siden for å beskytte markene innenfor mot havets krefter. Den ble fylt med grus og tilpasset turstien som ble tråkket opp langs kysten der. Ekstremværet Berit i slutten av november i fjor skyllet noe av grusen vekk fra moloen, mens orkanen Dagmar gjorde rent bord natt til 2. juledag. Den lille grusen som er igjen, ligger nå på innsiden av moloen.

Grunneier og turstientusiast Magne Bjørnerem bruker for tiden fritiden sin i gravemaskinen for å reparere skadene etter uværene. Foreløpig er han alene om arbeidet og må nøye seg med å se på turgåerne som nyter den fantastiske utsikten langs hele løypa, mens stien godt kunne trenge flere hjelpende hender.

Langs den søndre delen av stien venter mye som havet kastet fra seg under stormene, på å bli ryddet bort. Foreløpig er bare en enslig gravemaskinfører i gang.

Ekstremværet Berit i slutten av november i fjor skyllet noe av grusen vekk fra moloen, mens orkanen Dagmar gjorde rent bord natt til 2. juledag.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!