Det er i år 13. gang Vei og Anlegg arrangeres og i følge Maskingrossisternes Forening (MGF) er det den største messen noensinne, med tanke på både areal og antall utstillere. Portene åpner onsdag 9. mai kl. 10.00 og stenges søndag 13. kl. 15.00. Messearealet er i år på totalt 47.000 kvadratmeter, 42.000 ute og 5000 innendørs. I forhold til 2009 er messeområdet bygget om. Det er lagt opp til rette veier og gater for å lette publikumsstrømmen, og det blir flere kafeteriaer, pølseboder, toaletter og det blir et eget demoområde med åtte demofelt, hver på 500 kvadratmeter.

I løpet av de fem messedagene vil maskininteresserte fra hele landet ta turen til Hellerudsletta for å se på det nyeste av maskiner og utstyr - og mye nytt blir det. De fleste maskinforhandlerne vi pratet med på Intermat i Paris kunne fortelle at mange av nyhetene som ble presentert der, også vil bli å se på Hellerudsletta. Gled dere.

Vi i AnleggsMagasinet vil også i år stille med egen stand på messeområdet. Så har du tips til ting vi kan skrive om, ønsker abonnement på våre blader eller rett og slett bare ønsker å slå av en prat, kom innom stand C46.

Tips:

For å lette på trafikksituasjonen til og fra messeområdet, blir det egne Vei og Anlegg-busser som vil kjøre mellom Hellerudsletta og Oslo sentrum. MGF har også inngått avtale med fire Thon Hotels i Oslo på innkvartering. Inne på messeområdet vil det gå et lite tog som skal gjøre det enklere for de besøkende å forflytte seg på området.

Det blir gratis adgang til messa og de besøkende kan registrere seg elektronisk via en portal på MGFs internettside: www.mgf.no . Bruk kode: 86ACD3 når du registrerer deg. Billetten kan skrives ut hjemme (eller på kontoret) og medbringes for registrering på messa.

9. mai kl. 10.00 åpner portene til årets Vei og Anlegg.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!