© Scania CV AB

"På lang sikt estimerer vi levering av over 3.000 motorer årlig til Doosan Infracore. Dette samarbeidet har styrket vår posisjon i det voksende asiatiske markedet," forteller Robert Sobocki, Senior Vice President og Head of Scania Engines.

Doosan Infracore er godt posisjonert i det kinesiske markedet. En rekke modeller av en total på over 20.000 solgte maskiner i Kina årlig vil bli drevet av Scanias motorer.

"Vi har testet Scanias motorer i våre produkter og de tilfredsstiller våre forventninger og krav til pålitelighet, enestående ytelse og høy drivstoffeffektivitet. Vi setter også pris på Scanias modulkonsept - en motorplattform for alle utslippsnivåer er en stor fordel. Det er til stor hjelp i vår design- og konstruksjonsprosess, og takket være Scanias globale servicenettverk får våre kunder også tilgang til utmerket støtte," forteller Andrew H. Choi, Sourcing Director hos Doosan Infracore.

"Motorene tilfredstiller våre forventninger som OEM-leverandør, og Doosans erfaring forteller oss at vi ikke bare tilbyr effektsterke systemer, men at vi også har forbedret drivstoffeffektiviteten, legger Robert Sobocki til.

Scanias industrielle motorer tilfredsstiller Stage IV og Tier 4 final med EGR- og SCR-teknologi, men uten bruk av partikkelfilter. Den nylig utviklede motorplattformen er den samme for alle utslippsnivå, fra Stage II til Stage IV - og er ekstremt pålitelig.

Doosan Infracore, som er en del av den verdensomspennende Doosan Corporation, er den ledende maskinprodusenten i Kora og har en stor produktportefølje, inkludert anleggsutstyr og maskinverktøy.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!