© BERND SCHUMACHER

Daglig leder Karsten Haukås og software/supportansvarlig, Per-Ola Berntsen har store forventninger til programmodulen som selvfølgelig er på Norsk. Denne modulen kjører med letthet Trimbles flaggskip på totalstasjonsfronten, SPS930 og gir Sitechs kunder markedets raskeste skanning av tunnel med totalstasjon i dag. Noen av våre konkurrenter vil nok kanskje prøve å motsi oss på dette men takket være Trimbles unike skannelogaritmer, som er utviklet i samarbeid med Bever Control, som er blant verdens fremste tunnelpionerer, vil vi kunne levere en unik mulighet for raskt å skanne en tunnel for å dokumentere over og undermasser. Standard er også; innmåling av objekter i tunnelen, generell dokumentasjon, stikking og utsetting.

Tunnelmodulen

Med utgangspunkt i norsk tunneldesign og hvordan vi jobber med dette i Norge har Trimble valgt å støtte interpoleringsmetodene som brukes her. Designene lastes enkelt inn fra BC-HCE eller Bever Team 3. Gitt muligheten for TBM tunneler i Norge så støttes dette selvsagt også.

Komplett portefølje

Med den nye tunnelmodulen i SCS900 vil vi nå kunne tilby alle i bransjen en komplett feltprogramportefølje innen stikning, landmåling og dokumentasjon. Sitech vil med dette dekke alle behov som måtte melde seg for aktører innen tunnelindustrien.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!