Tor Kjetilson Moe (t.v.) og Gjerstad overtok nylig produktene Kombiklo og Sorteringsklo fra AG Mekanikk. Gunstein Aasbø har stått for produksjon og salg av produktene.

I følge daglig leder Tor Kjetilson Moe kan dermed Gjerstad tilby et komplett produktprogram innen klo og grip for maskiner fra 4 til 35 tonn.

- Produktene fra AG Mekanikk har fått ett velfortjent godt rykte hos krevende norske entreprenører, uttaler Gunstein Aasbø, som til nå har stått for produksjon og salg.

- Vi er veldig fornøyde med å ta over et produkt som er utviklet i tett samarbeid med våre kunder, og som er kjent for å være en av de beste redskapene på markedet, sier Tor Kjetilson Moe. Kombikloa vil bli levert i fire forskjellige utgaver, mens Sorteringskloa vil komme i to varianter. På Vei og Anlegg vil de to nye produktene bli å finne på standen til Gjerstad.

Gjerstad har også inngått en avtale med en østerriksk produsent av hjul- og understellsvasker for anleggsbransjen. I følge Gjerstad er kravene til renhold på anleggsplassen stadig økende, og selskapet ønsker å kunne tilby et produkt som enkelt kan tilpasses kundens behov og utfordringer.

Skikkelig spyling

- Med denne vaskeren får anleggsbilene en skikkelig spyling av hjul og understell før de skal ut av anleggsområdet. JetWash-anlegget har den store fordelen at det er enkelt å flytte samtidig som det har stor kapasitet og er svært effektivt. Hele anlegget er konstruert med tanke på at det skal være mobilt, driftssikkert og enkelt å vedlikeholde, heter det i en pressemelding fra Gjerstad. Produsenten i Østerrike har lang fartstid i bransjen og har levert et stort antall anlegg i Mellom-Europa.

- Begge disse nye produktene passer veldig godt inn i vårt sortiment og vil være med på å styrke vår posisjon i markedet, avslutter Tor Kjetilson Moe, som ser fram til spennende dager på Hellerud.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!