Bent Nygren (52) er utdannet sivilingeniør og har i løpet av sin karriere innehatt flere stillinger i selskaper tilknyttet bygge- og anleggsbransjen. Frem til oppstart av eget selskap i 2009 var Nygren konserndirektør i fem år for byggevareaktøren Optimera, hvorav den siste perioden som leder for den norske operasjonen. Bent Nygren har vært adm. dir. i Thyssen Hunnebeck og hatt ulike lederstillinger i Aker gruppen. De siste fem år i Aker var Nygren ansatt i datterselskapet Scancem International (Heidelberg Cement Group) i Emiratene og Singapore.

- Cramo er et ledende nordisk selskap innen utleie av maskiner, utstyr og moduler, og fremstår som et svært interessant selskap å bli en del av. Jeg ser frem imot å jobbe sammen med organisasjonen og utvikle operasjonen i Norge videre, sier Bent Nygren.

Les også: Finn Løkken forlater Cramo

- Mitt mål er å forsterke Cramos rolle som en ledende utleieaktør i Norge. Vi skal bli enda mer engasjerte og kundebevisste i et marked som stadig blir mer tilpasset utleietjenester. I 2012 handler det om å leie - ikke eie, sier Bent Nygren.

- Vi er svært fornøyde med å rekruttere en person som har en slik perfekt bakgrunn for stillingen som administrerende direktør i Cramo. Bent Nygren er en entusiastisk leder som kjenner oss og våre kunder veldig bra, og jeg er trygg på at vår nye administrerende direktør har de rette forutsetningene for å bygge videre på den gode lagånden i selskapet, sier Gøran Carlson, viseadministrerende direktør i Cramo konsernet og konstituert adm. dir. for Cramo i Norge.

Bent Nygren vil formelt tiltre stillingen som administrerende direktør 1. mai.

Les også: Stavdals avdelinger blir til Cramo

Les også: Strategisk oppkjøp gjør Cramo størst

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!