Finn ut hva du liker best å gjøre, og få noen til å betale deg for det.

- Fredrikstad er et interessant sted for Swedol å etablere seg, sier Erik Leander Paule, som er landssjef i Swedol Norge. Fredrikstad har et næringsliv med mange høyt spesialiserte selskaper, og også en stor bredde innen våre generelle satsingsområder. Dette skaper etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter, sier han.

Butikksjef Jonas Kjölsrud ser fram til å åpne dørene i den nye butikken i Dikeveien 18 mellom Fredrikstad sentrum og Sarpsborg.

- Historisk sett har byen spilt en sentral rolle i forsvaret av Norge, - og da gjerne mot svenskene, sier Kjölsrud, som selv er svensk, med et glimt i øyet. Fredrikstad er den største kommunen i Østfold, som er en dynamisk region med et bredt spekter av næringslivsbedrifter. Fredrikstad og Swedol er perfekt tilpasset hverandre, mener han.

Etableringen i Fredrikstad er del av strategien med å utvide geografisk med nye butikker i kombinasjon med å øke lønnsomheten i de eksisterende butikkene. Med etableringen i Fredrikstad har Swedol 42 butikker totalt. Fire av disse ligger i Norge, som vil få ytterligere to butikker i løpet av året.

Les også: Swedol åpner i Moss

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!