Beitepusseren produseres av det italienske selskapet Cangini Benne Trincia. Den er 100 cm bred og veier 130 kg.

I følge en pressemelding fra selskapet rydder en beitepusser effektivt i landskapet når våren kommer, men hengende bak en traktor kommer ikke beitepusseren til over alt. Derfor har Wee Trading nå lansert beitepusser fra italienske Cangini Benne Trincia.

Den nye beitepusseren er hydraulisk og konstruert for bruk på gravemaskiner.

Det skal gjøre den svært mobil og brukervennlig i vanskelig terreng, som i veiskråninger, på anleggsplasser, ved bergknauser eller i skogholt. En hevbar beitepusser som denne kan også brukes til hekktrimming i hagen.

Beitepusseren har betegnelsen T100. Den er 100 cm lang og veier 130 kg.

Krever lite olje

- Utfordringen med hydrauliske redskap er at de ofte krever mye olje, noe som gjør det vanskelig å operere andre hydrauliske funksjoner samtidig. Trincia T100 er konstruert for oljekapasitet ned i 40 liter, noe som betyr at relativt små gravemaskiner eller hjullastere kan operere beitepusseren uten disse utfordringene, forteller maskinansvarlig i Wee Trading, Jan Sigurd Bakken.

 Behovene vil likevel variere avhengig av bruk og størrelse på gravemaskinen. Dette løses ved at Wee Trading "skreddersyr" beitepusserne uansett preferanse. Standardmodellen T100 koster fra kr. 27 000 + mva.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!