Nykkelmo (50) har de siste årene hatt ansvaret for merkevarebygging og sponsing i Statkraft. Hun har gjennom mange år jobbet med kommunikasjon og markedsføring i Telenor og var markedsansvarlig under Ski-VM i Trondheim i 1997. Nykkelmo kommer til Veidekke fra et engasjement som daglig leder for Kraft&Kultur i Norge. Hun var tidligere aktiv skiløper og skiskytter, med en rekke internasjonale topplasseringer.

- Veidekke er blant de ledende i Skandinavia i en bransje i sterk vekst og utvikling, og er et selskap jeg tror har en spennende tid foran seg. Veidekke har tydelige verdier, sterk kultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Dette tror jeg er kjennetegn på virksomheter som vil lykkes i fremtiden, og jeg gleder meg til å begynne, sier Grete Ingeborg Nykkelmo.

- Grete Ingeborg blir en viktig spiller på kommunikasjonslaget vårt når hun begynner etter påske. Hun har bred erfaring og solid kommunikasjonskunnskap, og skal bidra i arbeidet med å ivareta og styrke Veidekkes profil og omdømme i årene fremover, sier kommunikasjonsdirektør Kai Krüger Henriksen i Veidekke.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!