Malleus Maskin AS og Malleus Utleie AS har mange års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen samt utleiebransjen. Innen utleievirksomheten har man i dag ca 50 Atlas Copco-hammere, og planen er å øke til 100 i løpet av 2012.

" Vi foretar denne satsningen fordi vi vil befeste vår posisjon i markedet og kunne tilby de beste hammerne, i det tunge området, til de mest krevende kundene," sier Kai Moen, innehaver og salgssjef hos Malleus Maskin AS.

Malleus Maskin AS har et av Norges mest erfarne serviceveksteder og tar på seg alle slags oppdrag innen service og vedlikehold av hydrauliske hammere.

"Vårt samarbeide med Malleus er helt i tråd med vår ambisjon om å tilby det mest produktive utstyret med den beste servicen. Vårt felles mål er å styrke Atlas Copcos posisjon i markedet som foretrukket varemerke for hydraulisk utstyr", sier Håkan Nyhaugen, Business Line Manager, Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!