K. Nordang skal utføre alt betongarbeid i forbindelse med rassikring av Fv60 mellom Stranda og Hellesylt. Arbeidene omfatter flere tekniske bygg i Streketunnelen, tunnelportal, bru og utsiktspunkt på Ljøen til verdensarvområdet og Geirangerfjorden.

Kontrakten er en enhetspriskontrakt med verdi på ca 23,4 MNOK. Oppdragsgiver er Skanska Norge og byggherre er Statens vegvesen. Arbeidene starter opp i april og skal ferdigstilles februar 2013.

Skole i Skodje

K. Nordang har også fått kontrakt på nybygg og rehabilitering av Valle skole i Skodje kommune. Kontrakten er en hovedentreprise. Den innebærer nybygg på 1220 kvm og rehabilitering av eksisterende skolebygg. Arbeidene starter i mars 2012 og skal være ferdige i februar 2013. Kontraktssum er ca. 21,2 MNOK. Byggherre er Skodje kommune.

Fiskerikai i Sogn og Fjordane

K. Nordang skal i tillegg bygge ny fiskerikai på Kalvøya i Sogn og Fjordane. Kaien har en lengde på ca. 140 meter. Byggetiden er mars 2012 til april 2013. Byggherre er Bremanger Hamn og Næring KF. Kontrakten er en totalentreprise og kontraktssummen er 28,2 MNOK.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!