Ernst Vidar Hansen er daglig leder hos Bergneset Pukk & Grus

«Vi ønsker å få vekk papirflyten og effektivisere driften vår gjennom bedre ordrekontroll og bedre planlegging av oppdragene våre. Dette skal nå muliggjøres gjennom Evatic, og vi ser frem til å ta systemet i bruk hos oss», sier Ernst Vidar Hansen, daglig leder i Bergneset Pukk & Grus AS.

I tillegg til å håndtere logistikk og rutiner for selve massetransporten, ser også Hansen på sikt for seg å utnytte løsningen i andre deler av anleggsvirksomheten som søsterselskapet Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS er engasjert i.

Innkomne oppdrag fordeles direkte

Ved å bruke Evatic servicesystem blir Bergneset Pukk & Grus mye bedre rustet til å planlegge på bakgrunn av kapasitet. Hver lastebil blir satt opp med en håndholdt terminal som kjører programmet Evatic Mobile for Android™, slik at alle innkomne oppdrag fordeles direkte til de ulike kjøretøyene. Den elektroniske kalenderen vil gjøre det mer oversiktlig for servicelederen å se hvor det finnes ledig kapasitet. Innføringen av Evatic vil også bidra til en bedre flyt av arbeidskapital med fakturering tilnærmet samme dag som jobben er utført.

Spennende å ta i bruk innen anlegg

«Målet er ganske enkelt å rasjonalisere og forbedre logistikken, og å gjennomføre raskere - og ikke minst korrekt - fakturering. Bergneset Pukk & Grus arbeider på samme måte som en rekke av våre kunder i andre bransjer, og vi synes det er ekstra spennende å se at våre produkter blir tatt i bruk også innenfor anlegg og entreprenørvirksomhet.

-Vi ser et stort potensiale for våre produkter i denne industrien, med enorme muligheter for besparelser i hele driftsprosessen», sier direktør for forretningsutvikling hos Evatic, Inge Wandsvik.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!