- Målt i antall maskiner er dette vår største enkeltordre hittil. Ramirent er en stor og spennende aktør i det nordiske markedet for anleggsmaskiner, og vi er svært fornøyde med at avtalen nå er på plass, forteller salgssjef Olav Hauer hos Rosendal Maskin AS.

- Vi leverte åtte JCB-maskiner til Ramirent allerede i fjor. Derfor representerer denne avtalen også en mer formell videreføring av vårt samarbeid, fortsetter Hauer.

Ramirent har allerede en del JCB-maskiner i den maskinparken de leier ut. Nå velger de å satse ytterligere i segmentet for anleggsmaskiner basert på at markedet i Norge fortsatt kan vise til god utvikling. Ramirent i Norge har 45 avdelinger med ca. 500 ansatte og omsatte i 2010 for 917 millioner kroner.

Rosendal har vært importør av JCB siden 2001 og har derfor lang erfaring med JCB anleggsmaskiner. Rosendal Maskin AS ble etablert i 1986, og er en familieeid bedrift med 43 ansatte.

I løpet av 25 år har Rosendal levert mer enn 1100 nye anleggsmaskiner til det norske markedet og er i dag en solid leverandør til bransjen. Rosendal Maskin AS omsatte i 2011 for 243 mill. kroner.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!