Vi synes det er artig å kunne gi en ekstra oppmerksomhet til våre kunder som kjøper ny traktor med G3 garanti og signerer serviceavtale med A-K maskiner i perioden fra 1. januar - 15. juni 2012, og håper at dette er noe som vil skape energi og sette ekstra fokus på vårt selskap som en profesjonell leverandør, sier adm. direktør Gunnar Thorud i A-K maskiner.

Bilene det er snakk om er to nye Peugeot Partner modeller som vil bli dekorert med henholdsvis New Holland og Case IH design.

De to bilene vil bli brukt litt i forbindelse med spesielle markedsaktiviteter i gjennom våren før de blir loddet ut og gitt bort under vår årlige A-K Mart´n på Kløfta som er den 16.juni.

Deretter vil vinnerne få kjøre bilene med dekor i en periode før vi tar dem inn igjen og fjerner dekoren før kundene får dem tilbake til odel og eie.

Den spesielle kampanjen er et samarbeidsprosjekt mellom A-K maskiner og Peugeot Norge. Bilene som loddes ut, kommer med grå metallic lakk, 90 hk dieselmotor og litt ekstra utstyr som gjør at de blir tøffe å se på og praktiske å bruke, sier Gunnar Thorud.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!