Oppstart av arbeidet skal være igang allerede denne uken, forteller prosjektleder Harald Inge Johnsen i Statens vegvesen.

Grunnarbeidansatte fortsetter

MajaTeknobygg har fått med seg en stor andel av Grunnarbeids ansatte til å fullføre arbeidet i Stjørdal.

- Vi er fornøyde med å ha kommet til enighet med Statens vegvesen og vil nå prioritere å få tidligere ansatte i Grunnarbeid raskt på banen i prosjektene med umiddelbar oppstart, sier konsernsjef i MajaTeknobygg, Svein O. Berg.

- Bedriften som nå overtar disse prosjektene har vi døpt Teknobygg Anlegg, hvor Per Inge Henriksen vil være administrerende direktør, sier Berg.

Les også: Grunnarbeid er konkurs

Les også: MajaTeknobygg AS viderefører hoveddelen av virksomheten i Grunnarbeid AS

Opprinnelige frister

Det er avtalt at Teknobygg Anlegg skal gjennomføre kontraktene etter de opprinnelige fristene. Det betyr at den nye rundkjøringen mellom E14 og Innherredsvegen og jernbanebrua over E14 står ferdige i løpet av høsten.

Driftsvegskulverten for Avinor ved sørenden av det gamle løpet av Værnestunnelen står ferdig i vår, og det blir da trafikk i fire felt på E6 mellom Værnes og Havnekrysset.

- Vi er glade for at vi får hjulene i gang igjen og at vi får fullført til planlagt tid, sier Johnsen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!