Herav 4 stk Cat 980K (34 tonn), 1 stk Cat 972K (28 tonn), 1 stk Cat 966K (27,5 tonn) samt Cat 988H på 57 tonn. Av gravemaskiner bestilte G. Holt den store 374D på 80 tonn, den nye 349E på 55 tonn samt 307DL på 8 tonn. Alle maskinene blir levert med serviceavtale.

988H skal gå fast i Kristiansund og 374D i Sandnessjøen. Øvrige maskiner flyttes etter behov. 374D kom i 2011 og blir den tredje 374D i Norge.

G. Holt Grusforretning er en av landets ledende selskaper på mobil knusing med hovedkontor i Kongsvinger og ledes av Roy Holth. Selskapet har en rekke uttak blant annet i Østfold, Akershus, Hedmark og Oppland.

På mobil knusing er de kjent for store prosjekter som Snøhvit, Langøya, Vestbase Kristiansund, Gardermoen, Gassterminalen på Kollsnes, samt AF's anlegg for mottak av utrangerte installasjoner fra olje- og gassindustrien på Vats. Selskapet har forøvrig en stor Cat flåte fra før.

- Vi har fått en pangstart på salg av K-serie hjullastere. De seks her var den største enkeltbestillingen til nå, men vi har signert mange enkeltavtaler på de nye hjullasterne. Tilbakemeldingene er kjempebra og vi har store forventinger til både K - og E- serie, sier markedssjef Espen Paulseth i Pon Equipment.

Ikke dagligdags med en ordre på ti maskiner. G. Holt grusforretning har også tidligere kjøpt Cat-maskiner.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!