Wee Trading har startet import av kompaktlastere fra den kinesiske produsenten Jingjiang Huawei Forklift Co.

Først ut på det norske markedet er modellen Attack HW 1130 og 1230.

- Attack-serien til Huawei passer bra inn i vårt konsept, både med tanke på størrelse og kvalitet. Kompaktlasterne vi nå slipper på markedet skal holde nær halv pris sammenlignet med konkurrentene, og det kommer til å bli lagt merke til, uttaler maskinansvarlig hos Wee Trading, Jan Sigurd Bakken i en pressemelding.

Først ut på markedet er Attack HW 1130, som har en 3-sylindret, 26 hk Kubota-motor og en løftekapasitet på 600 kg. Maskinen er 3,6 m lang og har en svingradius på 2,25 m. Lasteren leveres med gaffel, skuff, hydraulisk hurtigkobling og hydraulisk tredjefunksjon. Kompaktlasteren er tilpasset det norske markedet med hytte som alternativ.

Ifølge den norske importøren vil snart "storebroren" Attack HW 1230 bli lansert på markedet. Den vil være utstyrt med en 33 hk Kubota-motor, ha en lastekapasitet på 1000 kg og leveres med hytte som standard. Prisene på 1130 og 1230 blir henholdsvis kr. 135 000 og kr. 200 000 eks.mva.

Wee Trading har også startet med import av kompaktlastere fra Huawei.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!