Bomsylinderen er montert over bomkonstruksjon for å øke maskinens holdbarhet og redusere ståtiden.

Cat 301.4C tilbyr store egenskaper i en lett og kompakt maskin, med den velkjente Caterpillar kvaliteten, skriver Pon i en pressemelding.

Hydraulisk utskyvbare belter og breddbart frontskjær gjør at maskinen kommer frem på trange passasjer med bredde på kun 990mm i tillegg til at den med beltene ute (maskinbredde 1300mm) kan arbeide stabilt og yte optimalt.

Bomsylinderbeskyttelse øker holdbarheten

Bomsylinderen er montert over bomkonstruksjon for å øke maskinens holdbarhet og redusere ståtiden. Maskinen er klar til bruk med hammerhydraulikk og dobbeltvirkende uttak med hurtigkoblinger. Hurtigkoblingene er plassert i nærheten av redskapen for å redusere lengden på slangene og sjansen for eventuell skade, slangene beskyttes ved at de føres gjennom bommen.

Reduserer belastningen på føreren

Cat 301.4C gir føreren en stor og behagelig arbeidsplass. Ergonomiske joysticker, kjørepedaler og justerbare håndleddstøtter er utformet for å redusere belastningen på føreren og øke produktiviteten. Lave støy og vibrasjonsnivåer sørger for komfortabel betjening.

Servicepunkter for daglig kontroll som fyllepunkter for drivstoff og hydraulikkolje er enkle å nå ved hjelp av den store ståldøren bak. Cat 301.4C har slitesterke karosseripaneler av stål som gir god beskyttelse mot støtskader og som sørger for at maskinens utseende og verdi opprettholdes.

Cat 301.4 er enkel å transportere med kompakt størrelse og en vekt på 1550 kg.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!