- Dette tilbudet traff budsjettet vårt på en god måte. Det er snakk om å bygge en ny firefelts vei, ferdig asfaltert og merket fra Momarken til og med det nye Homstvedt-krysset lenger øst, sier Bettina Sandvin, som er prosjektleder i Statens vegvesen for E18 Ørje-Vinterbro.

Dette er første del av E18-parsellen mellom Momarken og Melleby, som har blitt delt opp i to entrepriser. Byggestart for den første delen, som begynner lengst vest ved Momarken, blir i januar 2012. Hele strekningen Melleby-Momarken skal i henhold til stortingsproposisjonen stå ferdig i 2014.

Det var til sammen syv entreprenører som hadde levert inn tilbud, da fristen gikk ut 5.september. Tilbudene som kom inn varierte fra 232 millioner til 312 millioner kr. Tilbudskonkurranse for den andre entreprisen, fra Homstvedt til Melleby, lyses ut i november 2011.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!