Christer Mathiesen er nyansatt selger med ansvar for Østfold, Akershus og Oslo.

I lyse, moderne og praktiske lokaler er det kontorer, møterom, kantine, kundemottak, delelager, verksted m.m.

- Siden oppstarten i 2005 har vi hatt en jevn økning og nå var tiden inne for et løft. Det nye lokalet er tre ganger så stort som det gamle og i tillegg har vi ansatt to nye personer, sier daglig leder Tom Erik Huuse.

Han forteller at med flere forhandlere rundt om i landet har mye av tiden gått med til å følge opp disse. Nylig inngikk de avtale med en ny forhandler i Vestfold, med ansvar for fylkene Vestfold, Buskerud og Telemark. Oppfølgingen av forhandlerne har medført at han og Hagen ikke har hatt samme mulighet som tidligere til å følge opp nærområdet.

De så seg om etter en selger som kunne følge opp gamle og etablere nye kunder i Østfold, Oslo og Akershus, og 1. november hadde nyansatt selger Christer Mathiesen sin første arbeidsdag hos H & H Maskin. Mathiesen kommer fra bilbransjen hvor han har vært i mange år og de siste fem årene har han solgt nyttekjøretøy hos VW-forhandleren i Moss.

- Jeg har jobbet med mange av de samme kundene i og med at de fleste entreprenører kjøper varebiler, men det blir en annen måte å jobbe på. Nå skal jeg ut å besøke kundene i mye større grad, sier Mathiesen. Området han har ansvaret for er i følge Huuse stort, med mange muligheter og det ligger som han sier "rett utenfor stuedøra".

H & H Maskin AS flyttet nylig inn i nye lokaler i Årvollveien 40 i Moss. Lokalet er tre ganger så stort som det gamle.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!