Ingeniørselskapet Dr. tech. Olav Olsen driver med rådgivning innen konstruksjon og marinteknikk, og skal også være ledende i verden innen prosjektering av offshore betongkonstruksjoner. I 2010 hadde selskapet rundt 60 ansatte og en omsetning på 101 millioner kroner.

- Dr. techn. Olav Olsen er et anerkjent selskap med engineeringkompetanse innenfor flere av AF Gruppens kjerneområder. AF Gruppen har evne og vilje til å bygge videre på dette fundamentet, og vi skal sammen søke å finne nye måter å skape verdier på, sa konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn, i en pressemelding 23. august.

Nå har pipen fått en annen lyd. Nylig informerte AF Gruppen Oslo Børs om at partene har konkludert med at kjøpet ikke vil bli gjennomført.

- Vi har valgt å avslutte oppkjøpsprosessen og heller fortsette å samarbeide på ulike prosjekter, sier Rønn i meldingen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!