Selskapet har inngått avtaler om levering av produkter til flere større anlegg, og har en solid ordrereserve. Nå håper Holtet å få leveransene til deler av arbeidene på milliardprosjektet Sokna-Ørgenvika de kommende tre årene.

I følge bygdeposten.no er selskapet med i konkurransen om å levere 20.000 kubikkmeter betong til tunnelene på den nye veien pluss betong til bruene på strekningen.

Holtets administrasjon styres nå fra de nye lokalene på Slettemoen, hvor det også er verkstedhaller og lager for utstyr og rullende materiell.

Holtet Pukk & Betong AS sysselsetter 45 ansatte og det er ingen ting som tyder på at de blir arbeidsledige med de første.

Krødsherad-bedriften har pukkverk og grustak i Redalen og på Kløftefoss, hvor de leverer pukk og sand til sentrale deler av Østlandet. Med det nye blandeverket for ferdigbetong på Kløftefoss, er det forholdsvis korte avstander både til eksempelvis Drammen og Hønefoss. Selskapet har også avtaler med Hæhre Entreprenør AS for levering av deres produkter.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!