Bano produserer og er blant de ledende på markedet for envalsede fragmenteringsanlegg, som kan brukes til behandling av en rekke materialer. I følge Andersen Contractor er maskinene konstruert for effektiv gjenvinning, separasjon og volumreduksjon. Dette gjelder søppel, metaller, elskrap og kabler, brennbart, dekk mm.

Maskinene kan suppleres med transportbånd, sikter, magnetiske separatorer, virvelstrøm separatorer, plattformer for manuell sortering og utstyr for å fjerne støv. Bano produserer både stasjonære og mobile anlegg. De fleste maskiner er tilgjengelige med enten direkte elektrisk drift eller dieselmotor.

Fragmenteringsmaskinene kan kjøres med sikt under prosessen for ønsket sluttfraksjon direkte. Automatisk og kontinuerlig mating skal gi høy effektivitet og kapasitet. Vedlikehold gjøres ved å kjøre unna bunnplaten hydraulisk.

Kapasiteten på skrap er opp til 15 tonn pr time, avhengig av modell og type av skrap. For fast avfall er kapasitet oppgitt til å være opp til 40 tonn pr time.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!