For ytterligere å styrke selskapets posisjon som proff tilhengerleverandør har NAMM inngått et samarbeid med McCauley Ltd. i Nord Irland om produksjon og levering av tilhengere til traktor.

McCauley Ltd ble etablert i 1955 og er blant de ledende innen produksjon av tilhengere til lastebil og traktor. MAC, som er hengernes merkevarenavn, tilbyr et omfattende sortiment av alle typer tilhengere.

I følge en pressemelding fra NAMM har det irske selskapet alt fra rimelige og effektive landbrukstilhengere, til høyt spesifiserte flakhengere, dumpere og maskinhengere for mer krevende transportoppgaver.

Produksjonsløsninger, spesifikasjoner og design utføres av fabrikkens egne konstruksjonsteam med hjelp av 3D-programmer.

Alle MAC GIGANT proff produkter leveres med tre års lakkgaranti.

Tilhengerne produseres, monteres og funksjonskontrollers av fabrikkens kvalitetsteam før levering til forhandler/ kunde.

NAMM vil konsentrere seg om traktortilhengere innenfor landbruk og til proffmarkedet, samt "skreddersydde" løsninger for ethvert transportbehov.

MAC tilhengere for traktor markedsføres i Norge under navnet MAC GIGANT

Sammen med McCauley Ltd. og tidligere etablerte Gigant-produsenten Universe Group i Litauen skal MAC GIGANT tilby et bredt utvalg av aktuelle tilhengere for en større brukergruppe i det norske markedet.

Alle MAC GIGANT og GIGANT-produkter er utviklet i nært samarbeid med Nils A Mørk Maskin AS

- Gjennom løpende nærhet til norske kunder og brukere har NAMM i mange år samlet erfaringer innen bruk, kvalitet og design. Viktige erfaringer sammen med kontinuerlig utvikling er med å bidra til at GIGANT-produktene fremstår som høykvalitetsprodukter med optimale brukeregenskaper tilpasset norske krav og spesifikasjoner, står det i meldingen fra NAMM.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!