Sande Maskin og Transport driver med grunnarbeider og annen maskinentreprenørvirksomhet i Molde-området. Selskapet hadde i 2010 en omsetning på 8,5 millioner kroner og har fire ansatte. Ingvar Sande har vært daglig leder av selskapet og eid alle aksjene i selskapet.

Sande Maskin og Transport vil bli videreført som et selvstendig datterselskap av Mesta Drift. Tre av de ansatte i Sande Maskin og Transport fortsetter etter eierskiftet, mens Ingvar Sande slutter i selskapet.

Selskapet vil bli ledet av distriktssjef Johnny Skår og anleggsleder Einar Rødseth i Mesta Drift i Molde.Partene er enige om at kjøpesummen ikke skal offentliggjøres, men begge er meget godt fornøyd med avtalen.

- Det er et veldrevet selskap med god lønnsomhet Mesta Drift nå kjøper. Selskapet har en moderne maskinpark og meget dyktige ansatte.

Vi vil utvikle selskapet videre med sikte på vekst, sier adm. direktør Kjell Næss i Mesta Drift.

- Dette er det første oppkjøpet Mesta Drift har gjort siden selskapet ble etablert og dette er en merkedag for oss. Jeg er glad for at Ingvar Sande valgte å selge til Mesta Drift når han ønsket å trappe ned, sier Næss.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!