Verktøyet benytter nyeste Li-Ion batteriteknologi, som skal gi brukeren mye effekt og lang brukstid. Ladetiden for et tomt batteri blir oppgitt til under 45 minutter. Det er også tilgjengelig som ekstra utstyr en batterilader, som kan plugges rett inn i bilens 12 volt lade uttak.

Mikroprosessor-styrt

Verktøyets sikkerhetssystem og mikroprosessor-styrt elektronikk, kombinert med et høyytelses gear, gjør det mulig å tilby både lang driftstid og stor kraft, selv ved bruk av batteri som kraftkilde.Verktøyet kan benyttes til nærmest enhver jobb som omfatter fastspenning, av større bolter.

LÖSOMAT LDA og LDW serien leveres i 10 forskjellige varianter både i vinklet og rett utgave, i dreiemomentområdet 90 - 4.000 Nm.

Verktøyet har i Tyskland fått utdelt Plus-X prisen i kategoriene "High Quality" og "Ease of use" og ble i tillegg valgt som "Best product of Year 2010".

I Norge er det Tech-Tools AS som er forhandler.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!