Arrangøren, Maskingrossisternes Forening (MGF), har som ambisjon at hele det 42.000 m2 store utstillingsområdet skal fylles opp av utstillere fra maskin og utstyrsleverandører.

I tillegg utvides kapasiteten med en ny innendørs utstillingshall på 5.000 m2.

- Vi er spente og optimistiske, sier direktør Anita Helene Hall i MGF. Hun tror messen i mai 2012 treffer det norske markedet på et perfekt tidspunkt.

- Økende aktivitet i anleggsmarkedet og optimisme i industrien legger alt til rette for at dette vil bli en messe med stor publikumsinteresse, spår MGF-sjefen

Flere utstillere og publikumsrekord

I 2009 hadde Vei og Anlegg 18 000 besøkende og 170 utstillere. For 2012 har MGF et mål på 200 utstillere og 22 000 besøkende. Anita Helene Hall lover både utstillere og publikum bedre fasiliteter.

- Exporama har oppgradert ustillingsområdet og infrastrukturen. Fra vår side legger vi vekt på å sikre bedre struktur og oversikt på stands og servicetilbud. Vi jobber bl.a med å anlegge et demonstrasjonsområde i utstillingsområdet.

Elektronisk påmelding

Maskingrossisternes Forening tar nå i bruk en elektronisk påmeldingsplattform.

- All påmelding til Vei og Anlegg 2012 vil pågå via elektronisk påmeldingsplattform på vår hjemmeside www.mgf.no, opplyser Hall. - Påmeldingsplattformen er brukervennlig og selvforklarende, men vi har i tillegg beredskap av folk som kan bistå utstillere over telefonen dersom det er behov for det.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!