Hele 58 utstillere på 110 stands viste et bredt spekter av utstyr til bygge- og anleggsbransjen under messen, som fant sted på Haugaland Travpark i Haugesund 17.-19. juni. Anleggsmessen, som ble arrangert av MEF avdeling Nord-Rogaland og Hordaland, var den femte i rekken i Haugesund.

Selv om de fleste "norske" nyheter ble presentert i Trondheim for tre uker siden, hadde enkelte utstillere med seg maskiner og utstyr som ikke var vist frem tidligere.

I følge MEF ble årets Haugesund-messe en suksess og utstillere vi har pratet med i etterkant av messen, melder om bra besøk på standene lørdag og søndag.

Foruten selve messeutstillingen, kunne deltakerne ta del i festligheter både fredag og lørdag kveld på Radisson Hotel Maritim i Haugesund sentrum. Der ble det servert mat og drikke, og som underholdningsinnslag hadde arrangøren hentet inn artister som Vestlandsfanden, Christine Gulbrandsen og Ole Paus.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!