- Ryktene om vår død er sterkt overdrevne, sa daglig leder i Tensor Maskin AS, Stein Skjetne, til AnleggsMagasinet i forbindelse med at maskinimportøren arrangerte åpen dag for kunder og andre interesserte 17. april.

- Snuoperasjonen er gjennomført, vi har fått ryddet opp og strukturert oss bedre, mente Skjetne da.

Fem måneder senere er eventyret over. Og 15 mann arbeidsledige.

Det som veltet lasset var et frekt innbrudd forrige helg.

- Vi var forholdsvis uheldige. Alle maskinene vi hadde på nylageret ble stjålet forrige helg. Det var 800.000 kroner rett ut døra, sier daglig leder Stein M. Skjetne i Tensor Maskin til bladet Byggeindustrien.

- Tapet vil bli dekket av forsikringsselskapet, men erfaringsmessig tar det langt tid før oppgjøret kommer. Vi var ikke i stand til å drive videre, legger han til.

Vinterbro-bedriften har hatt det norske Bobcat-agenturet, og holdt på å bygge opp et landsdekkende serviceapparat for de populære kompaktlasterne.

Det er fortsatt usikkert hva som vil skje med Bobcatagenturet, men Skjetne tviler på at Tensor Maskin gjenoppstår, heter det i oppslaget på bygg.no.

Konkursen får ingenting å si for Tensor Industri som selger betong- og asfaltutstyr. 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!