De kommer også utrustet med full bestykning av kontakter og sikringer for begge spenningsvalg, både 230V og 400V.

Olav Dalseth i Limaco as tror at spesielt utleiebransjen vil ha stor nytte av spenningsvelger da de til enhver tid vil ha både 230V og 400V tilgjengelig for sine kunder på samme aggregat.  - Her er det mye å spare, både på innkjøp, lagerhold og drift, tror Dalseth.

- Spenningsvelger gir et langt større og mer allsidig bruksområde, og en betydelig høyere andrehåndsverdi når aggregatet en gang skal selges eller byttes ut.

Stephill har utviklet og produsert strømaggregat siden 1985, og all produksjon foregår i England, med unntak av de minste inverter aggregatene som produseres av Sawafuji Electric i Japan.

Stephill er godkjent og sertifisert leverandør av aggregater med strenge krav innen støy og sikkerhet, for bruk bl.a. i London Underground og engelske jernbaneselskaper.

Generatorene som benyttes er børsteløse og vedlikeholdsfrie.  Motorene kommer fra Honda, Yanmar, Kubota og Perkins for å sikre brukeren sikker tilgang på service og deler.  

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!