AnleggsMagasinet er Norges største fagblad for anleggsbransjen med et opplag på 22.500. Det aller meste av dette opplaget består av betalte abonnement - ikke gratis abonnement som bare detter inn i postkassa uten at du har bedt om å få bladet.

Vi måles dermed direkte på det vi leverer. Er ikke leserne fornøyde - forsvinner de.

Siden vi skiftet navn på tampen av fjoråret, fra Anleggsregisteret til AnleggsMagasinet, har vi opplevd en solid fremgang.

Vi er faktisk litt stolte av oss selv, og det har vi god grunn til å være et drøyt halvår inn i 2008.

AnleggsMagasinet øker sterkt både i annonsemengde og i antall redaksjonelle sider. I år har våre utgivelser i snitt vært på over 106 sider (fem av numrene har hatt 108 - ett 100 sider). I fjor lå snittet på 94,6 sider, eller mer enn 11 sider under - pr. nummer.

Det er solid og er et bevis på at satsingen på bedre redaksjonelt innhold har båret frukter. Vi har reist rundt i Norge - og i utlandet - for å finne interessante ting å skrive om.

Men vi skal bli enda bedre. Og til det trenger vi DIN hjelp. Har du nyhets- eller reportasjetips som DU tror vil interessere folk i bransjen, ta kontakt med redaksjonen i AnleggsMagasinet.

Send e-post til knut.viggen@hm-fagmedia.no.

På bildet ser du fire av de redaksjonelle bidragsyterne i nummer 6/2008, fra venstre forlagsredaktør Tormod Magelssen, journalist Frode Tellevik, AM-redaktør Knut Viggen og journalist Njål Hagen.

Vi lager, foruten AM, også TransportMagasinet og Bruktnytt - sammen med de gode kollegene rundt oss i Hjemmet Mortensen Fagmedia AS. Vi er også bidragsytere i tungt.no, Norges beste bransjenettsted for anlegg og transport!

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!