Kran- og transportvirksomheten består av 190 ansatte og 160 mobilkraner/lastebilkraner/trekkbiler. Virksomheten fortsetter som før med alle kontrakter, avtaler og forpliktelser som ligger i T.O. Bull AS, heter det i en pressemelding fra de to selskapene.

Ifølge lokalavisen Eidsvold Blads nettutgave, ebu.no, ble de ansatte i bedriften orientert om avgjørelsen tirsdag kveld. Tom Ola Bull startet med kraner og lastebiler for 40 år siden og selskapet hans har i mange år vært den største aktøren i Oslo-regionen.

Overtakelsen inkluderer ikke betongpumper. Denne virksomheten skal drives videre av Tom Ola Bull gjennom det nystartede selskapet T.O. Bull Betongpumping AS. 

Ansatte i betongpumpevirksomheten har fått videre ansettelse i selskapet, også det med virkning fra 1. januar.

Nordic Crane Group er Skandinavias ledende aktør innenfor mobilkraner og spesialtransport. Nordic Crane Group AS har virksomhet fra Malmø i sør til Hammerfest i nord og vil etter overtakelsen omsette for over én milliard norske kroner.

Nordic Cane Group har i alt 700 medarbeidere. Selskapet eies med halvparten hver av familiene Kynningsrud og Stangeland gjennom selskapene Kynningsrud Holding AS og TS Eiendom AS. Markedene er bygg/anlegg, petroleum/industri, vindkraft og transport.

Adm. dir. Trond Helge Skretting i Nordic Crane Group AS sier i en pressemelding at han er fornøyd med overtakelsen av en så veldrevet bedrift som T.O. Bull AS. - Oppkjøpet setter Nordic Crane Group AS i stand til å gjennomføre større løfte- og transportavtaler i Skandinavia i konkurranse med store utenlandske aktører, sier Skretting.

Tom Ola Bull, eier i T.O. Bull AS sier han er glad for at kran- og transportvirksomheten overtas av Nordic Crane Group AS og er fornøyd med at bedriften videreføres av et solid selskap i bransjen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!