MaskinExpo er nordens største maskinmesse og nærmer seg med stormskritt. I perioden 19.-21. mai arrangeres messen i Stockholm og blant utstillerne denne gang finner vi Owren som premiereviser nye arbeidsmaskiner for vanskelig terreng.

Go-Trackt er beregnet for terrengtransport og finnes i seks ulike størrelser. Med lastekapasitet fra 4,5 til 21 tonn og et bredt spekter for tilbehør som kraner, dumperflak, lasteveksler, lifter, vinsjer osv. promoteres kjøretøyet som en svært fleksibel løsning for vanskelig terreng.

Trooper er et annet kjøretøy for inspeksjoner og transport av personal og lettere utrustning. Også denne krabaten kan utrustes med liten kran, vinsj og annet. Lastekapasiteten er 1350 kg og hytta har plass for fem personer.

Tilslutt kommer Beaver. Dette er en beltedrevet maskin beregnet for å rydde uønsket vegetasjon. Med aggregatet på armer langt bak på maskinen, kan det løftes høyt om store trær skal flises.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!