- Dette blir vår sjette utleiekonferanse, og vi satser på at vi nok en gang kan friste med et tidsaktuelt program og fulltegnet utstilling, sier Arne K. Bugge, daglig leder i Norsk Utleieforening, i en melding.

Bugge har stor tro på at tema og programposter vil lokke mange til Gardermoen.

- Utleiebransjen har vært inne i en krevende periode hvor bedriftene opplever knallhard konkurranse og marginpress, og fra min og styrets side har det vært viktig å velge temaer som kan bidra til å gi medlemmer og leverandører et nytt løft, sier Bugge, - målet er at vi gjennom konferansen motiverer våre medlemsbedrifter til å satse enda mer på kompetansebygging og sikkerhetsarbeid, her har vi fortsatt mye å hente, mener Bugge.

Rekordmange utstillere?

Utleiekonferansen har tradisjonelt hatt mange utstillere. Nå lover Bugge ny utstillerrekord. Målet er at 40 leverandører og produsenter stiller med egen stand i utstillingshallen.

Den norske utleiebransjen har en samlet omsetning på rundt seks milliarder kroner. Norsk Utleieforening (NU) ble etablert i 2006 og er tilsluttet Byggenæringens landsforening (BNL).

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!