Kristiansand Anleggsenter ble stiftet i 1985 og er i dag hundre prosent eid av daglig leder Tore Skomedal. Bedriften har tre mekanikere og en mann på delelageret. Selgerne Bjøro Håland og Tore Skomedal vil sammen selge Doosan, Bobcat og Doosan Moxy i Agder-distriktet og det vil bli en butikkutstilling med Bobcat-maskiner, samt service (ikke salg) på JCB-maskiner.

Forholdet til Motorsalg, Multimaskin og Johs Møller Maskin vil bli avsluttet for i fremtiden kunne satse ensartet på Doosan-produkter, heter det i pressemeldingen.

Kristiansand Anleggsenter ligger like ved E39 vest for Kristiansand sentrum. Bedriften har jobbet med Moxy i 25 år og har vært forhandler i en kort periode på 80-tallet.

Daglig leder Tore Skomedal, Kristiansand Anleggsenter, Paul Håkon Endresen, Rosendal Maskin og selger Bjøro Håland, er klar til å få mer salg av Doosan-produkter i Agder-fylkene.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!