Under den heteste Atlas-perioden på 60 og 70-tallet reiste Øivind og kollega Kåre Valebrokk, senere sjefredaktør i Dagens Næringsliv og TV2-sjef, rundt på Østlandet og solgte gravemaskiner.

Det fortelles historier om sene kvelder der Øivind solgte maskin til mannen på gården, mens Kåre prøvde å mildne gardkjerringa. Han dro til med bleieskift om nødvendig. Det gjaldt nemlig å blidgjøre kona skulle det bli salg. - En fin tid, med gode marginer. Da gikk det an å tjene noen kroner på maskinsalg. Mye er forandret siden den gang, mener Øivind Fridheim.

De siste årene har Fridheim jobbet som selger ved Motorsalgs avdeling på Hokksund. Nå som han har passert 70 år ser også Øivind en anledning til å trappe ned virksomheten, selv om det tilsynelatende ikke virker slik.

Motorsalg har ansatt Bjørn Erik Sørensen til å overta etter Øivind som selger i Telemark, deler av Vestfold og Agder. Det er en jobb han gleder seg til å ta fatt på.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!